fbpx

Behandling af søvnapnø

I sidste uge kunne vi fortælle, at hjernen ældes hurtigere, hvis man lider af søvnapnø. Undersøgelsen, vi fortalte om, er meget spændende og resultaterne er endnu en indikation for, at det er meget vigtigt at få undersøgt om man har søvnapnø, hvis man er i tvivl og så komme i behandling, hvis det er tilfældet. Det er ligeledes vigtigt at følge disse patienter med regelmæssig kontrol så man sikre sig, at behandlingen fungerer. Der er desværre stort frafald ved behandlingen, hvis man ikke følger patienterne. Frafaldet resulterer i, at patienterne fortsat lider og pengene til diagnostik og behandlingsapparatur vil være spildt.

I dag kan vi fortælle en historie om Jude Kulas som lider af søvnapnø. Han fik i efteråret hjælp af vores søvnspecialist, Jan Ovesen, med at blive diagnosticeret, sat i behandling og blive kontrolleret regelmæssigt.

Før behandlingen havde Jude svært ved at passe sit arbejde, han var overvægtig og havde intet overskud. I dag, efter at være sat i behandling af Jan, har Jude tabt 10 kilo, kan passe sit job og har fået meget mere overskud i hverdagen. Jude har nu valgt at deltage i Team Rynkeby, der samler penge ind til kræftramte børn ved at cykle hele vejen til Paris. Mens Jude skal køre til Paris, vil Jan stå til rådighed for rådgivning om søvn, for at give Jude det bedst mulige grundlag for god søvn på turen.

 

Jude - Team Rynkeby

Søvnexperten har valgt at give en donation til Jude og hjælpe hans indsamling til kræftramte børn.

For at følge Judes rejse, vil vi poste billeder af hans træning og senere turen til Paris på vores nye Instagramprofil MEDEIdk. Her er du meget velkommen til at følge med.

 

+45 28 688 886

jov@sovnexperten.dk